reklama 11D

Parkurový Světový pohár v troskách. Nebude ani Bordeaux, zbývá Lipsko

ikonka

Ze západoevropské ligy Světového poháru ve skocích již mnoho nezbylo. Postupně se zrušily mítinky v Oslu, Helsinkách, Lyonu, Veroně, Stuttgartu, Madridu, La Coruña, Londýně, Mechelenu, Basileji, Amsterdamu a nyní i v Bordeaux. Co zbývá před finále?
03.11.2020 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jumping International de Bordeaux se v únoru 2021 neuskuteční. „Organizační tým pracoval několik posledních měsíců na různých variantách, aby akce splňovala veškerá omezení a vládní nařízení. Bohužel aktuální zimní opatření již neumožnují ročník 2021 uspořádat. Je to pro nás obrovské zklamání. Také si uvědomujeme zklamání pro komunitu fanoušků FEI Longines Světového poháru,“ uvedli pořadatelé v krátkém prohlášení.
 
V západoevropském kalendáři Světového poháru v parkurovém skákání už zůstává pouze Lipsko, kde by se mítink měl uskutečnit od 14. do 17. ledna. Finále série Longines FEI Jumping World Cup™ Final je plánováno na termín od 31. března do 5. dubna ve švédském Göteborgu. Při současné situaci však nelze v tuto chvíli s jistotou konstatovat, zda alespoň tyto dvě akce proběhnou.
 
Foto: FEI / Eric Knoll



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE