reklama 11D

Máte v době koronaviru čas? Napište nám váš největší dostihový zážitek

ikonka

Už se nemůžeme dočkat, až vám budeme moci přinášet zpravodajství z dostihové sezony. Než se tak stane, chystáme seriál "Dostihové milníky" o velkých okamžicích nedávné minulosti. A rádi bychom vás požádali o pomoc.
03.04.2020 16:40  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C
Za dva dny se měl ve Velké Chuchli běžet Gomba handicap, kterým měla odstartovat nová dostihová sezona. Tedy podle plánů z doby před koronavirem. Zdá se to dávno. Obecně nemám sklony k velkému plánování. Beru život takový, jaký je a jen výjimečně se dívám dál než na měsíc, dva dopředu. Ale v tomto případě jsem si už zkraje ledna zapsal celou termínovou listinu do diáře. Vždyť co se mohlo stát. Mezitím jsme o trochu chytřejší.
 
Jsem reportér, nejraději píšu a natáčím v terénu. Baví mě mluvit s lidmi a naslouchat jejich zážitkům a názorům. Teď už několik týdnů pracuji "od stolu". Mým klíčovým pomocníkem zůstává mobil, občas pomůžou i knihovna a archiv v šuplících. Věřím, že tato fáze nebude trvat věčně - nesmí.
 
Volného času není ani nyní nazbyt, pojďme však jeho část využít a udržet se v dobré náladě před nejtěžší sezonou našich životů. Mám pro vás - čtenáře dostihových materiálů na Jezdci.cz a EquiTV, pravidelné návštěvníky závodišť a milovníky anglického plnokrevníka - jeden návrh.
 
Vyhlašuji velkou anketu: Co považujete za svůj největší dostihový zážitek? Zkuste prosím zavzpomínat a krátce nebo dlouze to sepsat. Proč je to váš osobní dostihový milník a jaké podrobnosti si vybavíte? Třeba je ta vzpomínka svázaná s konkrétním hrdinou, vaším oblíbeným koněm nebo žokejem. Nebo se vám ta událost otiskla do paměti kvůli zvláštní atmosféře v ten den? Možností je spousta.
 
Pokud najdete třeba některý večer pár volných minut, budu moc rád. Žádná uzávěrka nebo lhůta není - napište, až budete mít čas nebo chuť. Každý ohlas, ať už od přímých aktérů nebo třeba diváků a fanoušků, nás potěší.
 
Můžete mi psát na adresu martin.cap@jezdci.cz nebo také v diskusi pod tímto článkem ve facebookové skupině Máme rádi dostihy Jezdci.cz.
 
Nebudeme vyhlašovat žádné výsledky nebo žebříčky. Vaše vzpomínky a příběhy použijeme jako inspiraci k novému seriálu "Dostihové milníky". V něm postupně zkusíme na některé z vámi popisovaných milníků zavzpomínat s žokeji, trenéry či majiteli. Zkrátka a dobře - pojďme si udělat malou radost a zpříjemnit si čekání na těžkou sezonu.
 
Držte se!
Váš Martin Cáp
 
 
Ilustrační foto: Václav Volf, fotovolf.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE