reklama 11C

Parkurová elita v Portugalsku. Vrcholí Vilamoura Champions Tour 2020

ikonka

V portugalské Vilamouře vrcholí v těchto dnech prestižní Champions Tour, které se účastní řada předních parkurových jezdců. Závody kategorie CSI4* zakončí již tento pátek Grand Prix s výškou překážek do 155 centimetrů. Vysoko se skákalo i ve středu.
12.11.2020 10:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Středeční soutěž do 150 centimetrů během Vilamoura Champions Tour 2020 vyhrál Ital Piergiorgio Bucci v sedle jedenáctiletého valacha Cochello. O zhruba sekundu a půl pomalejší byl britský reprezentant Jack Whitaker s desetiletou klisnou Scenletha a jen čtyři desetiny za ním skončil Bryan Balsinger ze Švýcarska startující na valachovi Jenkins Ter Doorn. 
 
Na dalších příčkách se umístili Michael Duffy s valachem Jeff Ten Halven (IRL) a Robert Smith s hřebcem Iltonem (GBR). 
 
Vilamoura Champions Tour se koná již od 5. října a končí v pondělí 16. listopadu. Poslední tři dny však již budou na programu pouze soutěže kategorie CSI1*. Jezdci startující při CSI4* končí již v páteční Grand Prix s výškou 155 centimetrů.
 

Startky a výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv pořadatele a One Shot / Vilamoura Champions Tour



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE