reklama 11A

Vilamoura žádá o roční odklad evropského šampionátu mladších kategorií

ikonka

Portugalská národní jezdecká federace a organizátoři litují zrušení evropského šampionátu dětí, juniorů a mladých jezdců ve skocích, který se měl uskutečnit v červenci 2020. Mezinárodní jezdeckou federaci žádají o odložení tohoto mítinku na rok 2021.
15.05.2020 16:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Skokové mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců se mělo uskutečnit ve dnech 19. až 26. července v portugalské Vilamouře, okolnosti týkající se celosvětové krize kolem šíření koronaviru však zapříčinily jeho zrušení.
 
Portugalská národní jezdecká federace a organizační tým se rozhodli kontaktovat Mezinárodní jezdeckou federaci a oficiální cestou tak požádat o odložení šampionátu na rok 2021. Rozhodnuto by mělo být do konce června.
 
"Je velmi smutné, že se skokové mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců ve Vilamouře stalo další obětí pandemie, zejména s vědomím, kolik času a úsilí již bylo do příprav vloženo," uvedla generální sekretářka FEI Sabrina Ibáñez. "Je ovšem skvělé, že organizátoři i portugalská národní federace již byli natolik aktivní a přišli s návrhem na potenciální nový termín v roce 2021. Budeme o tom diskutovat s Radou FEI v příštím měsíci."
 
Foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE