reklama 11C

Panská lícha je připravena na příjezd účastníků CDI-W Brno 2020

ikonka

Do Brna na Panskou líchu se už od středy sjíždějí účastníci mezinárodních drezurních závodů CDI Brno 2020, které proběhnou od 28. do 30. srpna. V hlavní kategorii CDI-W se představí deset jezdců a koní z pěti zemí, dvě dvojice budou reprezentovat ČR.
26.08.2020 16:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Při soutěžích CDI-W v Brně nás budou reprezentovat id 28. do 30. srpna Pavla Rubíčková a Michal Košťál. V kategorii CDI3* je nahlášeno 20 jezdců s 27 koňmi z devíti zemí. Z Čechů to jsou Kamila Kotyzová, Libuše Mencke, Hana Vášáryová a Markéta Vášová. 
 
Soutěž pro děti na pony CDIP je obsazena šesti dvojicemi ze čtyř států. Česká republika má dvě želízka v ohni – Julii Páskovou a Danielu Prokešovou. Dětí na velkých koní bude v soutěžích CDICh-A pouze pět se šesti koňmi. Hned čtyři z toho jsou domácí – Kristýna Přikrylová, Daniela Prokešová, Kateřina Sekaninová a Johana Vášáryová. 
 
Juniorská kategorie je obsazena osmi jezdci a koňmi ze čtyř států. Přesně polovinu tvoří reprezentanti pořádající země – Tereza Matoušková, Julie Sekaninová, Eliška Skřivanová a Eliška Šteflová. Mladých jezdců je šest a pouze jeden z nich má dva koně. Vedle Barbory Zourkové z České republiky jsou na master listu zástupci dalších dvou zemí. 
 
Předběžný program jednotlivých dnů najdete v obrazové grafice (viz foto). Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE