reklama 11B

Opatrný zvítězil ve Wiener Neustadtu, Kovářová v Lamprechthausenu

ikonka

Čeští reprezentanti bojují v rámci třetího květnového víkendu na více frontách, přičemž sobota přinesla hned dvě česká vítězství. Jedno vybojoval Aleš Opatrný ve Wiener Neustadtu, to druhé pak Natalie Kovářová v Lamprechthausenu.
19.05.2019 06:41  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Mezinárodních závodů v rakouském Lamprechthausenu se účastní česká reprezentace dětí, juniorů a mladých jezdců. Sobota přinesla úspěch především patnáctileté Natalii Kovářové se Sabrinou, když ve stupňované obtížnosti do 125 cm vyhrála. Dařilo se i osmnáctileté Sofii Najmanové. S Billy Baronem Z startovala v soutěži do 145 cm, kde se jí podařilo probojovat do rozeskakování, kde však bohužel dvakrát chybovala. I tak to ovšem stačilo na velmi dobré páté místo, protože do rozeskakování po náročném základním kole nastoupilo právě pouze pět jezdeckých dvojic.
 
O další české vítězství se postaral Aleš Opatrný ve Wiener Neustadtu. Finále Premium Tour na 135 cm se účastnil v sedle Idaria van het Netehof a v rozeskakování naprosto s přehledem vyhrál. Dokončil s časem o 3,5 sekundy rychlejším než druhá rakouská dvojice Christoph Obernauer a Clooney.
 
Foto Jana Žáková / CET



Výsledky z Wiener Neustadtu - ZDE

 

Výsledky z Lamprechthausenu na TOMTO ODKAZU


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE