reklama 11D

Vydařený pátek Čechů ve Wr. Neustadtu. Opatrný skončil nejlépe, čtvrtý

ikonka

Ani v pátek 17. května se Češi neztratili z předních příček výsledkových listin mezinárodního mítinku CSI ve Wiener Neustadtu. Aleš Opatrný se v sedle Idaria radoval ze 4. příčky ve 135. Soutěži Elite Tour z Čechů kralovala Adéla Pokorná…
17.05.2019 21:01  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční závodní den v rakouském Wiener Neustadtu zakončila soutěž v rámci Medium Tour, kde na dvojice čekal parkur vysoký 135 centimetrů. Pouhé čtyři setiny vteřiny stály Aleše Opatrného bronz. Český reprezentant se tak po čistém výsledku v sedle Idaria van het Netehof musel spokojit s konečnou čtvrtou příčkou.

Další z Čechů nejlepší umístění si Aleš Opatrný dovezl do cíle nejvyšší páteční soutěže, která se jela na parkuru vysokém 145 cm. Tam ale nedokázal český jezdec protnout cílovou pásku s nulou a po jedné chybě se spolu se Sangris Boyem postavil na 14. místo.

Mezi českými dvojicemi kralovala v soutěži Elite Tour Adéla Pokorná. Ta se totiž radovala hned ze dvou příček v TOP 10 po dvou bezchybných jízdách v této zkoušce, kde překážky měřily 120 cm. Rychlejší čas jí zajistil lepší umístění v sedle Gran Cornetta, a to konečnou sedmou příčku. Elitní desítku pak uzavřela Adéla Pokorný spolu s Alabamou 2.

 

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto Jana Žáková / CET





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE