reklama 11A

V olomouckém EY Cupu byla Kierznowska neporazitelná. Michlíčková druhá

ikonka

Sérii závodů EY Cup pro jezdce do 25 let zcela ovládla Polka Aleksandra Kierznowska. Po vítězstvích v dílčích soutěžích EY Cupu zvítězila i v nedělním finále. Velmi blízko byla výhře Češka Mariana Michlíčková, která ztratila desetiny sekundy.
30.08.2020 14:24  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Finálová soutěž EY Cupu se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a bezchybní jezdci postupovali do rozeskakování. Nakonec jich bylo osm. 
 
Chvilku se zdálo, že vítězství bude slavit česká jezdkyně. Výbornou jízdu předvedla Mariana Michlíčková s valachem Leeve Jung 2. Jejich čas se zastavil na hodnotě 29,98 vteřiny, což v tu dobu znamenalo výrazný náskok na ostatní účastníky rozeskakování. Po ní však startovala ještě polská reprezentantka Aleksandra Kierznowska. Tato jezdkyně předvedla předešlé soutěže v rámci EY Cupu vždy nejrychlejší jízdu, a nakonec tomu nebylo jinak ani při finále. S klisnou Badorette dokončila rozeskakování bezchybně a v čase 29,37 vteřiny. 
 
Třetí příčku získal německý zástupce Niels Carstensen s valachem FBW Cornflake. V rozeskakování jsme měli ještě Lindu Portychovou s klisnou La Mirage 16, která po jedné chybě skončila sedmá.
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také i během závěrečného dne on-line přenos!
 

 

 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE