reklama 11C

Hasnedlová druhá v Grand Prix juniorů. V Olomouci nestačila na Vukadin

ikonka

Eliška Hasnedlová se jako jediná Češka probojovala do rozeskakování juniorské EQUIMO Grand Prix při CSI2*-W v Olomouci. Po rychlé jízdě, ale jedné chybě, skončila druhá. Bezchybný výkon v obou částech soutěže vynesl výhru Chorvatce Kim Vukadin.
29.08.2020 14:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Stavitel parkuru Eduard Petrovič připravil juniorům náročnou zkoušku. Základní kolo EQUIMO Junior Grand Prix na parkuru 140 centimetrů vysokém nakonec překonalo pouze pět dvojic bez trestných bodů. 
 
Velmi těsný byl i stanovený čas, který připravil o účast v rozeskakování hned několik dvojic. Mezi nimi i českou jezdkyni, teprve dětskou reprezentantku, Lauru Najmanovou s valachem La Frei, která nakonec skončila šestá. Stejný osud však potkal například i páteční vítězku juniorské túry Julianu Susku s hřebcem Charlie Boy. 
 
V rozeskakování jsme měli jedno české zastoupení, a to prostřednictvím Elišky Hasnedlové. S klisnou Vepora dokončila v čase 33,19 vteřiny, což byl i lepší čas než v podání vítězky. Jedna chyba bohužel odsunula českou jezdkyni na druhé místo konečného pořadí. 
 
Vítězství získala jediná bezchybná jezdkyně v rozeskakování, Kim Vukadin s klisnou Chicholina 10. Tato dvojice zapsala čas 33,66 vteřiny. Třetí místo získala velmi úspěšná jezdkyně v předešlých soutěžích Junior Tour, Polka Maria Branka-Borja, která na třetí pozici dosáhla s klisnou Camilla 139.
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také během všech pěti dnů on-line přenos!
 

 

 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE