reklama 11D

Opatrný a Vingrálková okusí soutěže Cavaliady. Kellnerovou čeká GCL

ikonka

Kolotoč závodů začíná s příchodem března pomalu nabírat na obrátkách. V Dauhá se rozbíhá Global Champions za účasti Prague Lions a Anny Kellnerová. Aleš Opatrný míří do Polska na Cavaliadu. Držet palce můžete i dalším českým reprezentantům.
27.02.2019 16:37  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aleš Opatrný má v kariéře několik „skalpů“ ze závodů Cavaliady. Třeba vítězství v Grand Prix Lublin 2017
 
Série Global Champions se letos významně rozrostla, a proto také začíná o měsíc dřív, než v minulých ročnících. Rozbíhá se tam, kde po léta končila, v Kataru. Jezdci a koně totiž zamířili k prvnímu kolu do Dauhá. Startovat bude od čtvrtka 28. února také Anna Kellnerová jako zástupkyně Prague Lions. V přihlášce má Balguera a Catch Me If You Can.
 
Její stájový kolega Aleš Opatrný se představí v polském Krakově. Stejně tak tam bude závodit Sára Vingrálková. Mítink, kterého se zúčastní, je součástí populární polské túry Cavaliady. V Krakově je čeká konkurence více než 270 dvojic. 
 
Češi se Cavaliady účastní pravidelně, Sára Vingrálková letos již absolvovala CSI v Lublinu, které je do série také zařazené. Rovněž Aleš Opatrný je polským fanouškům známý, v halových soutěžích tam dokázal triumfovat několikrát. V roce 2017 vyhrál Grand Prix v Lublinu.
 
Sestry Emma a Charlotte de Moussac budou závodit během prvního březnového víkendu na CSI ve Vejer de la Frontera. 
 
Foto: Cavaliada Tour




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE