reklama 11C

Ve Španělsku se v pátek dařilo! Zelinková i Kellnerová shodně s nulou

ikonka

Úspěšný závodní den mají za sebou obě české reprezentantky, které v těchto dnech hájí naše barvy ve španělských túrách. Zuzana Zelinková se radovala ve stopětačtyřicítce s čistým kontem z dvanácté příčky. Anna Kellnerová také nechybovala…
22.02.2019 18:04  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká republika má díky dvojici českých reprezentantek zastoupení na dvou španělských skokových mítincích CSI.

 

V rámci Valencia Tour reprezentuje české barvy Zuzana Zelinková, které se opravdu daří. Další čistý výsledek v rámci své účasti na španělském mítinku si připsala i v pátek 22. února, a to v sedle Larimy. Česká dvojice se postavila v konkurenci více jak padesáti koní na start soutěže s výškou překážek 145 cm, kde se radovala z konečného 12. místa výsledkové listiny.

Ve stejně soutěži startoval i slovenský reprezentant Bronislav Chudyba, který se radoval z ještě lepšího umístění. Se svými dvěma svěřenci Frederiks a New York se totiž radoval z 6. a 7. místa. 

 

Napsali jsme: Parkurová GCL opět s českou vlajkou. Prague Lions mají tři nové členy

 

Česká vlajka má díky Anně Kellnerové své místo také na startovních listinách nedalekého CSI v Olivě. I tato jezdkyně v rámci pátečního programu svého mítinku startovala pouze jedinkrát a bezchybně. Anna Kellnerová se představila v sedle Colanda 21 na parkuru vysokém 135 cm, kde jí pomalejší čas zařadil až do čtvrté desítky výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledkové listiny z CSI Valencie najdete ZDE, z CSI Oliva ZDE
Foto: archiv Zuzany Zelinkové





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE