reklama 11C

On-line: Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS 2021

ikonka

Ve čtvrtek 15. dubna proběhne odložená přehlídka a výběr hřebců do plemenitby plemenné knihy CS. Zástupci Svazu chovatelů slovenského teplokrevníka v ČR připomínají, že se nejedná o veřejnou akci. Vše bude možné sledovat živě od 9:00 hodin na EquiTV.
15.04.2021 07:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
ŽIVĚ
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Původně se přehlídka a výběr hřebců do plemenitby plemenné knihy slovenského teplokrevníka konat v Hradištku u Sadské ve středu 3. března, ale kvůli vládním opatřením musela být odložena. 
 
Ačkoliv se nejedná v tomto případě o veřejnou akci a účastnit se jí mohou pouze osoby vykonávající své pracovní povinnosti, i v tomto případě musí být dodržována přísná hygienická opatření. Všichni zúčastnění se musí prokázat negativním antigenním nebo PCR testem, koně musí být očkováni, resp. v imunitě proti herpesviru EHV-1. Podrobnosti jsou uvedeny na stránkách Svazu chovatelů slovenského teplokrevníka v ČR.
 
Internetová televize EquiTV.cz bude celý průběh vysílat živě POD TÍMTO ODKAZEM. Začátek první části přenosu je plánován na 9:00 hodinu, druhá bude následovat po polední pauze. Časový harmonogram bude upřesněn. Původy 19 nahlášených hřebců najdete TADY!
 
Foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE