reklama 11D

Plemenní hřebci pro sezonu 2021: Sledujte video přehlídku ZH Tlumačov

ikonka

Zemský hřebčinec Tlumačov přichystal pro chovatele i širokou veřejnost video přehlídku plemenných hřebců pro připouštěcí sezonu roku 2021. V 50minutovém pořadu komentovaném Ing. Romanem Klosem se na EquiTV.cz prezentuje celkem 17 plemeníků.
03.04.2021 10:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
VIDEO
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
 
„Zemský hřebčinec Tlumačov se snaží rok co rok zkvalitňovat služby pro chovatele koní a tím zjednodušovat jejich nelehkou práci, které jsme si vědomi. Snažíme se také podporovat uznaná chovatelská sdružení v čele s ASCHK ČR, z.s., se kterými spolupořádáme akce na podporu jednotlivých plemen koní. Jsme rádi, že spousta chovatelů si do Tlumačova našla svou cestu, dlouhou dobu již s námi spolupracují a stále jich přibývá,“ říká ředitel ZH Tlumačov s.p.o., Ing. David Olejníček.
 
„Zároveň nás těší zájem nejen chovatelů o dění u nás, a to i v této době pandemie. Není možné ovšem usnout na vavřínech, a proto i nadále bude hřebčinec pořádat a zpestřovat akce již zaběhnuté a rozšiřovat o nové, jak pro chovatele, tak i pro sportovce a širší veřejnost,“ konstatoval David Olejníček. 
 
Bohužel březnová přehlídka plemenných hřebců pro připouštěcí sezonu roku 2021 nemohla proběhnout podle původního plánu v sobotu 13. března za účasti veřejnosti. Proto Zemský hřebčinec Tlumačov připravil ve spolupráci s televizí EquiTV.cz alespoň o tři týdny později její internetovou variantu, kdy si zájemci budou moci plemeníky prohlédnout prostřednictvím videa. Zhruba 50minutovým pořadem diváky provede náměstek pro chov koní ZH Tlumačov, Ing. Roman Klos.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE