reklama 11D

Olga Plachá bude obhajovat mandát prezidenta České jezdecké federace

ikonka

Současná prezidentka České jezdecké federace Ing. Olga Plachá se bude ucházet o tuto vrcholnou funkci i pro další volební období 2019 až 2023. Jak uvedla v krátkém prohlášení, ráda by dokončila započaté projekty v oblasti rozvoje jezdeckého sportu…
14.01.2019 11:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Rozhodla jsem se ucházet o mandát prezidenta ČJF pro období 2019 – 2023. Ráda bych dokončila všechny projekty, na kterých jsme s kolegy začali v současném volebním období pracovat. Jedná se především o projekty v oblasti rozvoje sportu, JIS, SCM a oblastní projektové podpory,“ uvádí Ing. Olga Plachá.
 
„Určujícím pro mé rozhodnutí byl i zájem dobrovolníků z řad našich členů kandidovat se mnou do Výkonného výboru ČJF pro nadcházející období. V současné době spolu již diskutujeme a spolupracujeme na přípravě Koncepce rozvoje ČJF v oblasti sportu, propagace, rozpočtování, vzděláváni a legislativy,“ dodává úřadující prezidentka ČJF.
 

Nepřehlédněte další informace o konferenci ČJF v souvisejících článích níže!

 
Celostátní volební Konference České jezdecké federace se koná jednou za čtyři roky. Poslední volby do vedení spolku, který zastřešuje klasické jezdectví v Česku, proběhly v květnu 2015. Rada ČJF rozhodla, že letošní zasedání se bude konat v termínu mezi 20. březnem a 10. dubnem. Konkrétní datum prozatím není na webu ČJF zveřejněno.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE