reklama 11A

Prezidentka ČJF Olga Plachá slaví životní jubileum

Na webu ČJF byla zveřejněna zpráva, že 20. února oslaví významné životní jubileum Ing. Olga Plachá. Současná prezidentka ČJF se v minulosti aktivně věnovala jezdeckému sportu, nyní je vedle funkce v ČJF také majitelkou sportovních koní...
20.02.2017 13:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: ČJF

Na webu ČJF bylo publikováno blahopřání k významnému životnímu jubileu Ing. Olgy Plaché, které oslaví 20. února.
 
 „Ing. Olga Plachá je dlouholetým aktivním členem ČJF. Začínala v JK Zlonice a její disciplínou se staly skoky. S koněm Anděl byla několikanásobnou účastnicí juniorského MČR a jednou se podařilo i získat medailovou pozici. Účastnila se skokových soutěžína úrovni ST, jejími koňmi byli např. Lysanka a Samota. Od svých dvaceti let je spojována s JK Poděbrady, kde byla členkou organizačního týmu při pořádání jezdeckých závodů a stále se věnuje výcviku dětí, pokud to její nabitý program dovolí. V současné době je Olga Plachá mimo jiné úspěšnou majitelkou sportovních koní a jednatelkou jezdeckého klubu Jumping Team For Pleasure. Do funkce prezidentky ČJF byla jednomyslně zvolena Konferencí ČJF v roce 2015.
 
Za dosavadní úsilí vynaložené při zavedení nového informačního systému, změně stanov a celkové snaze o zavedení chybějících procesů nezbytných pro moderně fungující organizaci, patří ze strany členů federace velký dík a přejeme hodně sil do dalších let nejen v rámci volebního období“, uvádí ČJF s přáním zdraví a úspěchů do dalších let.
 
Redakce Jezdci.cz se k přání také připojuje!
 
Zdroj: www.cjf.cz



Štítky: ČJFOlga Plachá
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE