reklama 11B

Richard Benýšek bude kandidovat na prezidenta ČJF

ikonka

Zlínská oblast ČJF tradičně pořádá jako první slavnostní vyhodnocení sezony. Jako první na sobotu 5. ledna 2019 oznámila konání volební konference a nyní z této oblasti pochází první jméno kandidáta na prezidenta ČJF – je jím Richard Benýšek…
26.11.2018 11:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Plánovanou kandidaturu na vrcholnou funkci v České jezdecké federaci redakci Jezdci.cz Ing. Richard Benýšek potvrdil.
 
Richard Benýšek je členem jezdeckého klubu Waldhof z.s. ve Zlínské oblasti. Jezdecká a především dostihová veřejnost jej však zná hlavně v pozici předsedy představenstva Dostihového spolku Pardubice. 
 
Více o jeho vizích a volebním programu přineseme v rozhovoru, který Richard Benýšek naší redakci přislíbil poskytnout. 
 
Samozřejmě se budeme zajímat také o jména dalších kandidátů do funkcí v rámci ČJF pro další volební období. Již polovině listopadu jsme oslovili všechny předsedy oblastí ČJF s žádostí o odpovědi na sérii otázek týkajících se hodnocení uplynulého období a plánů do budoucna. Samozřejmě jsme nevynechali ani personální otázky či plánované kandidatury. V nejbližší době oslovíme s podobnou prosbou také všechny členy Výkonného výboru ČJF a pevně věříme, že vám budeme moci nabídnout odpovědi od všech oslovených funkcionářů ČJF.
 
Jak již bylo zmíněno, první oblastní volební konference ČJF se uskuteční na Zlínsku, a to v sobotu 5. ledna 2019 od 10 hodin v zámecké restauraci v Holešově. Termín konference oznámila také oblast Vysočina. Proběhne v sobotu 16. února. Místo bude teprve upřesněno.
 
Ilustrační foto Ivan Krejza (archiv Jezdci.cz)



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE