reklama 11B

Olomouckou Grand Prix Jana Kutěje ovládli Tretera, Šulek a Příhoda

ikonka

Tradiční olomoucká Grand Prix Jana Kutěje proběhla v polovině října, a to opět ve dvou dnech na třech výškových úrovních. Nejvyšší z nich vyhrál jihomoravský jezdec Vladimír Tretera s osmiletým holandským valachem Gangster V/H Noddevelt.
13.10.2019 18:07  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V pátek 11. října odstartoval třídenní skokový mítink v areálu Equine Sport Center v Olomouci. Víkendový program pak patřil již sedmému ročníku Grand Prix Jana Kutěje, ta je specifická především tím, že je rozdělená do tří výškových úrovní, v sobotu jezdecké dvojice absolvují první kola, v neděli pak druhá a finále.
 
Nejvyšší oddíl s výškou překážek do 140 centimetrů se vydařil dvojici z jihomoravské stáje, Vladimíru Treterovi na osmiletém holandském valachovi Gangster V/H Noddevelt, finále dojeli bezchybně v čase 39,15, tedy o necelé dvě sekundy před druhou Nikolou Bielikovou s koněm Carthinjo. Třetí místo získala Lucie Strnadlová a Fall River Blue VDL.
 
Kategorii s výškou překážek do 130 centimetrů ovládl slovenský reprezentant Igor Šulek na koni Wavo Lambard a v nejnižším oddílu v rámci Grand Prix Jana Kutěje na úrovni 120 centimetrů zvítězil Miloslav Příhoda v sedle koně Ferreolus Interkonix.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Jan Andrash




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE