reklama 11A

Nově uvolněné TOP vstupenky na Prague PlayOffs

ikonka

Pořadatelé galashow světového parkuru Global Champions PlayOffs v pražské O2 areně v těchto dnech uvolnili do prodeje část vstupenek ve spodních sektorech, které byly původně blokované pro technické vybavení. Využijte možnosti získat TOP místa!
20.11.2018 15:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Aktuálně je tak uvolněných několik desítek sedadel v sektorech 106 a 107, které se nacházejí ve spodních patrech arény – a to i na sobotu a neděli. Na dva hlavní víkendové bloky již tato kategorie vstupenek nebyla dostupná, a tak případní zájemci mají dodatečně jedinečnou možnost získat místa k sezení s výborným výhledem na kolbiště. 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři soutěžní dny (13. až 16. 12. 2018), a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE