reklama 11A

S Andreou Videnkovou o voltiži při Prague PlayOffs

ikonka

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2018, to nejsou jen nejlepší skokoví jezdci a koně světa při parkurových soutěžích. Úchvatnou show předvedou v O2 areně čeští voltižní reprezentanti. Více prozradila Andrea Videnková…
12.11.2018 10:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Ta je lonžérkou koně Patriota, na kterém cvičí zástupci Jezdeckého klubu Voltiž Albertovec. Ačkoliv patří věkem ještě mezi juniory, již startují v kategorii seniorů, a to na té nejvyšší úrovni. V září 2018 se úspěšně účastnili Světových jezdeckých her v americkém Tryonu, kde skončili sedmí. 

V pražské O2 areně předvedou svoji volnou sestavu na hudbu, s níž se představili i na zmíněném mistrovství světa. Podrobnosti se dozvíte z krátkého video rozhovoru.

 

 

Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři soutěžní dny (13. až 16. 12. 2018), a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.

Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE