reklama 11A

Nepřekonatelná Isabell Werth. V Sazlzburku opět ovládla Světový pohár

ikonka

V sobotu 23. ledna byl v Salzburku na programu Světový pohár v drezuře a málokoho asi překvapilo, že se vítězkou Grand Prix CDI-W stala Isabel Werth. Šestinásobná olympijská vítězka a devítinásobná mistryně světa získala tentokrát hodnocení 81,848 %.
23.01.2021 19:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Při Grand Prix CDI-W v Salzburku sedlala Němka Isabel Werth šestnáctiletou oldenburskou klisnu Weihegold Old a rozhodčí jí ohodnotili 81,848 %. U všech hodnotitelů to byla nejvyšší známka. 
 
Také druhé místo putuje do Německa. S výsledkem 79,630 % si jej zasloužila Jessica von Bredow-Werndl s TSF Dalerou BB. Třetí místo pak vybojoval pro Švédsko Patrik Kittel v sedle Delaunay Old. Jeho hodnocení bylo 76,087 %. Dva rozhodčí o něco lépe oznámkovali Dorothee Schneider a Faustuse z Německa, ta nakonec skončila čtvrtá s 75,174 %.
 
Sobotní Grand Prix drezurní Světový pohár v Salzburku ještě neskončil. Vrcholem bude nedělní volná sestava na hudbu. Grand Prix Kür začíná v 11:00 hodin a na startu bude i zmiňovaná úspěšná čtveřice jezdců a koní.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE