reklama 11B

Nejvyšší hodnocení ptýrovského kola KMK získala šestiletá Gipsy Love

ikonka

Ve středu 17. června se na ptýrovském kolbišti odehrály místní první závody roku 2020. Jednalo se o třetí kolo Kritéria mladých koní ve skocích. Pořadatelé zaznamenali enormní zájem o tento mítink a limit startů byl více než týden před akcí naplněn.
17.06.2020 20:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Třetí kolo chovatelského seriálu Kritérium mladých koní hostila ve středu 17. června Farma Ptýrov a tradičně jej zahájila soutěž kategorie čtyřletých klisen. S výsledkem 24,9 bodu byla z třinácti startujících nejlepší Laomi W (Connect x Pythagoras) v sedle s Petrou Charvátovou.
 
Velmi početná byla kategorie čtyřletých hřebců a valachů. Z celkem čtyřiadvaceti koní získal nejvyšší hodnocení 25,3 bodu Lorenzo-s (Quasimodo VD Molendreef x Arezzo VDL) vedený Janem Štětinou.
 
Pětileté klisny ovládla Loreta (Galandro x Przedswit XVI-K) s Denisou Vegrichtovou s výsledkem 25 bodů, a to v konkurenci jedenadvaceti účastníků.
 
Stejně jako čtyřletých, tak i pětiletých hřebců a valachů odstartovalo čtyřiadvacet. V tomto případě zaujal nejvíce Cornessini (Cornet Obolensky x Cassini I) v sedle s Václavem Nágrem, ohodnocen byl 25,1 body.
 
Mezi nejstaršími, tedy šestiletými klisnami i celkově nejvyšší hodnocení dne 25,6 bodu získala Gipsy Love (Guidam Sohn x L'Esprit) vedená Václavem Horkým.
 
Z devatenácti šestiletých hřebců a valachů byl nejlépe hodnocen další zástupce Jezdecké stáje Schneider, a to Presley-S (Elvis ter Putte x Nonstop) s Janem Štětinou a výsledkem 25,3 bodu.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv pořadatele



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE