reklama 11B

Nejlepší drezuru Zlaté podkovy zajel Pokorný. Vydatnému dešti navzdory

ikonka

V pátek 17. července zahájila jak Zlatá podkova v Humpolci, kde se poslední dva účastníci museli vypořádat s příchodem deště, tak i nebanické tříhvězdové závody spřežení. V Martinicích se při dalším kole Českého skokového poháru skákalo až do ST.
17.07.2020 19:20  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D

Drezuru Zlaté podkovy ovládl s náskokem pěti bodů Pokorný

 

Při páteční drezurní zkoušce se v rámci hlavní soutěže Zlaté podkovy předvedlo celkem šestnáct jezdeckých dvojic, přičemž poslední dva účastníky zkropil vydatný déšť. Jedním z nich byl i Robert Pokorný s koněm Quantos Mer, který i přes toto znevýhodnění obdržel suverénně nejvyšší hodnocení 75,46 procenta a je tedy prozatím ve vedení.
 
Kompletní výsledky sledujte ZDE.
 
Foto Marcel Runštuk
 
 

Nebanická čtyřspřeží vede Nesvačil, dvojspřeží Soukup

 
Po prvním dni tříhvězdových závodů spřežení v Nebanicích, kam zamířily také kočáry z pěti zahraničních zemí, je ve vedení dvojspřeží pony Němec Thomas Rodewohl s výsledkem 58,7 trestného bodu, drezuru jednospřeží předvedla nejlépe Markéta Sedlinská s hodnocením 56,93 trestného bodu, nejpočetnější kategorii dvojspřeží vede Alexandr Soukup s 50,31 trestným bodem, drezuru čtyřspřeží ovládl Jiří Nesvačil jun.
 
Kompletní výsledky sledujte ZDE.
 
V sobotu a neděli sledujte přímý přenos na EQUITV.CZ.
 
 

V pátečním martinickém ST vyhrála Iva Holíková

 

Martinické kolo Českého skokového poháru vypuklo již ve čtvrtek 16. července, kdy byl program věnován spíše zahřívacím soutěžím do stupně S. V pátek se již skákalo až do stočtyřiceti centimetrů. V závěrečném ST na čas se utkalo celkem šest desítek koní a nejlepší výkon předvedla Iva Holíková v sedle Luany T.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Nedělní program sledujte živě na EQUITV.CZ.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE