reklama 11B

Vítězkou Zlaté podkovy ve Vrchovanech je Lucie Příhodová s Cry Boyem

ikonka

V pondělí 6. července vyvrcholilo ve Vrchovanech další kolo seriálu Zlatá podkova ve všestrannosti. Z téměř třiceti startovních dvojic získala prvenství Lucie Příhodová v sedle Cry Boye, Stříbrnou podkovu ovládla Barbora Šeligová s Expressem-EV.
06.07.2020 21:26  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Druhou letošní kvalifikaci Zlaté podkovy ve všestrannosti hostily Vrchovany ve dnech 3. až 6. července. Na start dvouhvězdové hlavní soutěže se postavilo téměř třicet jezdeckých dvojic, nejlepšího výsledku dosáhla Lucie Příhodová v sedle jedenáctiletého valacha Cry Boy s celkovým výsledkem 36,09 před Marií Piechotovou s Desideratou (40,94) a Natalií Tarabini s Rykem (41,48).
 
Ve Stříbrné podkově vyhrála Barbora Šeligová s bývalým svěřencem Veroniky Příhodové, valachem Expresso-EV, v Bronzové podkově zářila Nikola Bártová s Garantem.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE