reklama 11C

Napínavé rozeskakování sobotního CSI5*: Schumacher byl nejrychlejší

ikonka

Jedenáctka jezdců postoupila po bezchybném základním kole sobotního parkuru CSI5* v O2 areně do rozeskakování, v němž nejčastěji chybovali na posledním skoku. Ve vyrovnaném souboji elitních jezdců světa nakonec zvítězil Francouz Titouan Schumacher.
23.11.2019 19:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Výborné naladění před hlavní sobotní soutěží, Super Grand Prix, přinesl v pražské O2 areně během mítinku Global Champions Prague PlayOffs parkur CSI5* E15, který se jel s jedním rozeskakováním. Do něho postoupilo jedenáct jezdců, kteří překonali základní parkur s výškou překážek 150 centimetrů bez trestných bodů. 
 
Prvním startující v rozeskakování byl Belgičan Niels Bruynseels, který s hřebcem Jenson van´t Meulenhof ani napodruhé nechyboval. Jeho čas 38,23 vteřin však nakonec stačil „až“ na páté místo konečného pořadí. Většina jezdců totiž zvolila rychlejší, ale zároveň riskantnější jízdu. Ne každému se tak podařilo s rychlým časem udržet i bezchybné konto.
 
Nikdo nakonec nestačil na Francouze Titouana Schumachera, který s valachem Atome Z dokončil ve skvělém čase 34,15 sekundy. Nejblíže se k němu dostali dva Nizozemci, jejich časy však byly téměř o vteřinu a půl horší. 
 
Druhé místo obsadil Leopold van Asten s VDL Groep Miss Untouchable, když dokončil bezchybně v čase 35,61. Jeho krajan Bart Bles a devítiletým valachem Kriskras DV za ním zaostal pouze o čtyři setiny sekundy. 
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE