reklama 11B

Prague Lions v PlayOffs končí. Finále jim uniklo o jedinou vteřinu

ikonka

Bouřící O2 arena hnala Prague Lions k postupu do finále GCL Super Cupu a málem se to podařilo. Navzdory dvěma chybám žily naděje domácího celku až do samého závěru. Na náročné trati semifinále chybovaly všechny celky, nejlépe si vedli Paris Panthers.
23.11.2019 09:04  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 

Dlouho měli Prague Lions postup do finále Global Champions League Super Cupu na dosah. V mimořádně vyrovnaném semifinále v pražské O2 areně jim v pátek večer unikla postupová šestá příčka jen o jednu vteřinu a dvě setiny.

Oporou domácího týmu byl opět Niels Bruynseels na hnědce Gancia de Muze, který stejně jako ve čtvrtfinále zahájil čistou jízdou. Marco Kutcher, který v nominaci nahradil Gerca Schrödera, však s desetiletým Casallvanem chyboval na první překážce. A čtyři trestné body inkasoval i Marc Houtzager, který jel tentokrát klisnu Sterrehof’s Dante. 

 

 

Osm trestných bodů dovezlo pět dalších týmů, a tak rozhodoval součet časů, který Pražské lvy odsunul na konečné 7. místo. Čisté konto neudržel žádný z dvanácti týmů, vítězní Paris Panthers měli čtyři trestné body, druhé místo obsadil Madrid In Motion před Valkenswaard United.

Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.

 

Kompletní informační servis Jezdci.cz k PlayOffs, včetně řady článků a videí, najdete v tomto odkazu

 

Foto: Kateřina Návojová





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE