reklama 11D

Semifinále plné překvapení. Pražským lvům uniklo finále o jedno místo

ikonka

Vrcholnou páteční soutěží v O2 areně bylo semifinále GCL Super Cupu. V napínavé zkoušce se událo mnoho překvapení. Nejlepší družstvo sezony London Knights nepostoupilo. Pražským lvům chyběla k postupu vteřina. A právě čas hrál v soutěži velkou roli.
22.11.2019 23:54  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Páteční semifinále Global Champions League Super Cupu v rámci galashow světového parkuru Prague PlayOffs v O2 areně rozhodovalo o složení šestičlenného startovního pole pro nedělní finále. Z dvanácti týmů tak postupovala dál pouze polovina.
 
Tým Prague Lions nastupoval hned z druhé startovní pozice. Velkou naději týmu udělal první startující Niels Bruynseels, který s klisnou Gancia de Muze nechyboval. Nula se však týmu nepodařila udržet, byť nikdo z týmu nechyboval na nejproblematičtějším místě. Nejvíce chyb bylo vidět na dvojskoku složeného ze dvou kolmých skoků, který následoval ihned po triplebaru. 
 

 
Druhý jezdec Pražských lvů Marco Kutscher s desetiletým Casallvano chyboval bohužel hned na prvním skoku. Jedno shození pak přidal i Marc Houtzager s jedenáctiletou klisnou Sterrehof´s Dante. Tato dvojice shodila bariéru na triplebaru. Pražští lvi si tak připsali na konto osm trestných bodů. 
 
Na tento výsledek nakonec dosáhlo ještě dalších pět týmů. Velkou roli tak hrál čas, který bohužel mluvil v neprospěch právě Pražských lvů. Jejich součet časů byl z šestice týmů s osmi trestnými body nejhorší. O pouhou vteřinu a dvě setiny tak skončili na sedmé, tedy první nepostupové pozici. 
 
Suverénně si s celou sezonou pohrávali jezdci týmu London Knights, kteří si připsali do žebříčku nejvíce bodů. Tentokrát se jim však nedařilo a s 12 trestnými body skončil tým až osmý. Stejně tak formu neudrželo družstvo Miami Celtics, které vyhrálo čtvrteční čtvrtfinále. V semifinále jim patřila až devátá příčka. 
 
Naopak nejlepší výkon podali členi týmu Paris Panthers. Darragh Kenny s desetiletým Romeem 88 a Nayel Nassar s Luciferem V nechybovali, jediné shození připsal týmu Gregory Wathelet s jedenáctiletým hřebcem MJT Nevados S. Dalších pět postupujících týmů mělo na kontě shodě osm trestných bodů. Do finále vedle Paris Panthers nastoupí Valkenswaard United, Shangai Swans, Monaco Aces, Cannes Stars a také obhájci vítězství Madrid in Motion. 
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE