reklama 11B

Mládež má účast na CDI v Rakousku za sebou. Vavříkové vyšel freestyle

ikonka

Od 15. do 21. dubna probíhají v rakouském Wr. Neustadtu mezinárodní drezurní závody CDI. V prvních třech dnech čekaly úlohy na nejmladší účastníky, tedy děti na pony a juniory. Eva Vavříková zajela nejlépe v küru. Přinášíme fotogalerii.
20.04.2019 11:15  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Pony jezdci nastoupili do své první soutěže při CDI ve Wr. Neustadtu už v pondělí 15. dubna. Českou republiky v této kategorii reprezentovaly Anna Procházková s valachem Nice Guy a Zuzana Hradilová na Arturo Martini. 
 
První jmenovaná jezdkyně Anna Procházková obsadila s 66,810 % desáté místo, jen o jednu příčku za ní se pak umístila druhá Češka Zuzana Hradilová.
 
O den později se role otočily a Zuzana Hradilová podala lepší výkon. S 67,568 % brala osmou příčku. Anna Procházková s těsným odstupem čtyř setin procenta dojela devátá. 
Závěrečný Freestyle vyšel skvěle Anně Procházkové, která s koněm Nice Guy získala známku 70,000 %, což stačilo na páté místo. Zuzana Hradilová byla desátá s 67,209 %.
 
Své úlohy má za sebou již také juniorka Eva Vavříková. V úterý 16. dubna startovala v týmové juniorské úloze FEI s dvěma svěřenci. V sedle Belle Ennie dojela šestá, její hodnocení atakovalo hranici 70 %. Se Siracusou byla dvanáctá. O den později v individuální úloze zajela s Belle Ennie ještě lépe, dostala 70,294 % a skončila na čtvrté příčce. I Siracusa se posunul výše, obsadila s ním sedmé místo. Obě tyto soutěže ovládla Ruska Yulia Grigorieva s klisnou Kalhave´s de Nora.
 
Volnou úlohu, která byla na programu ve čtvrtek 18. dubna, zajela Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie výborně. Od rozhodčích dostala 72,625 % a brala šesté místo. Vítězkou se stala Němka Franziska Nölten s koněm Rigamento Royal.
 
V sobotu 20. dubna se mohou diváci ve Wr. Neustadtu těšit na českou seniorskou svojici Eleonora Kinsky dal Borgo a Star Wars. Startovat bude v Grand Prix.
 

Výsledky najdete ZDE

Ilustrační foto: archiv jezdkyně





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE