reklama 11D

Drezurní přestup roku: Eva Vavříková míří do Czech Equestrian Teamu

ikonka

Czech Equestrian Team, to nejsou jen parkury. Mnozí mají v živé paměti, kdy za tento klub soutěžil ve všestrannosti Jaroslav Hatla. Nyní se otevírá drezurní kapitola se jménem Evy Vavříkové, která se zařadila po bok Anny Kellnerové a Aleše Opatrného.
04.02.2019 15:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12D

 
„S radostí oznamujeme, že drezurní jezdkyně Eva Vavříková bude od sezony 2019 reprezentovat Czech Equestrian Team,“ oznámili zástupci klubu tuto velkou novinku na svých internetových stránkách a sociálních sítích. 
 
Tato talentovaná juniorská jezdkyně má na kontě již celou řadu úspěchů. S letos třináctiletou klisnou Belle Ennie vyhrála v letech 2016 a 2017 mistrovství České republiky a v roce 2018 tento úspěch zopakovala s letos osmiletým oldenburským valachem jménem Siracusa. 
 
V roce 2016 s Belle Ennie získala třetí místo na mistrovství Evropy dětí, standardně dosahuje výsledků nad 70 % a ve dvojici s Belle Ennie se pravidelně umísťuje mezi 30 nejlepšími drezurními dvojicemi v mezinárodním žebříčku, kde dokonce v září 2016 obsadila třetí místo. 
 
„Společně s Evou poprvé otevíráme v Czech Equestrian Teamu drezurní kapitolu a těšíme se na budoucí spolupráci,“ dodali v tiskovém prohlášení představitelé zmiňovaného subjektu. 
 
Pro budoucnost české drezury může být tento krok významným milníkem. Do klubu s exkluzivním zázemím přichází jedna z nejtalentovanějších českých jezdkyň s perspektivou dalších výrazných úspěchů na mezinárodním poli.
 
Zdroj: www.c-e-t.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE