reklama 11C

Mistrovské Martinice: Už jen tři bezchybní jezdci U25. Portychová válí

ikonka

Zatímco první kolo mistrovské soutěže jezdců do 25 let v Martinicích dokončilo bez penalizace sedmnáct dvojic, po sobotní druhé části jsou již jen tři. Skvělou formu předvádí Linda Portychová, která opět zvítězila v individuálním hodnocení soutěže.
27.07.2019 09:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
První tři umístěné dvojice v individuálním hodnocení sobotní ranní soutěže stupně ST** jsou zároveň trojicí jezdců, resp. jezdkyň v kategorii U25, které do nedělního vyvrcholení postupují bez jediného trestného bodu. 
 
Vítězkou se stala Linda Portychová s Davinou M. Zhruba o dvě a půl sekundy pomalejší byla Miroslava Škanderová s Delisou 3 a s těsným rozdílem necelé čtvrtiny vteřiny skončila třetí Natálie Soukupová s Lordem Legacy. 
 

PSALI JSME: V Martinicích začalo parkurové mistrovství ČR 2019. Ženy mají převahu

V sobotu se dařilo ještě Anně Held s Carou Mia III, ale ta má čtyři trestné body z pátečního parkuru. Čistě šla ještě v rámci otevřeného klání Alžběta Vojtková s Caterem 1. Ta však v této mistrovské kategorii nesoutěží – o medaile bojuje mezi ženami. 
 

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE