reklama 11B

Mistři ČR 2020 v drezuře: Skřivanová, Matoušková, Vašáryová a Jihočeši

ikonka

V Equine Sport Centre Olomouc postupně vrcholí jednotlivé kategorie MČR v drezuře 2020. Po sobotních jízdách už známe jména vítězů v kategoriích dětí, mladších i starších juniorů a také vítězné mistrovské družstvo jižních Čech.
12.09.2020 19:43  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V dětské kategorii vybojovala mistrovský titul s náskokem více než tří procent Johana Vášáryová s koněm Firestone. Výsledné hodnocení této dvojice po třetím kole bylo 73,136 %.
 
I v kategorii mladších juniorů si došla suverénně pro první místo po třech kolech Tereza Matoušková s koněm Paolo Il Bello, které bylo uděleno finální hodnocení 71,640 %. Kategorii starších juniorů po třech kolech ovládla svým výsledkem 71,462 % Eliška Skřivanová, která sedlala koně jménem Farewell. 
 
Sobota také patřila finálním jízdám v rámci týmového klání. Celkem bylo zapsáno jedenáct družstev, přičemž to nejlepší z jižních Čech zvítězilo s celkovým hodnocením 409,305 %. Toto jihočeské družstvo tvořily následující dvojice: Eva Jančaříková a Verdi, Petra Miki Civišová a Descartes, Veronika Gajdolínová a Bohém a Hana Civišová s koněm Lucretius. 
 

Výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 

V neděli můžete sledovat celodenní živý přenos na EquiTV.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE