reklama 11A

Michaela Smrčková: Během srpna náš čekají v Olomouci tři highlighty

ikonka

Cena města Olomouce byla procházka růžovou zahradou oproti tomu, co čeká tým Equine Sport Centra na konci července a během srpna. Během jednoho měsíce se tam koná dvojkolo ČSP, CSI-W a ještě MČR v drezuře. Podrobnosti prozradila Michaela Smrčková.
14.07.2020 15:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Na přelomu července a srpna proběhne v olomouckém Equine Sport Centru dvojkolo Českého skokového poháru. Jak se to přihodilo, co osvětluje ředitelka areálu Michaela Smrčková v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz: „Jelikož se Velká cena Brna nemohla uskutečnit v květnu kvůli Covidu-19, tak jsme se domluvili s Bertíkem Smékalem, s nímž úzce spolupracujeme, že proběhne v rámci olomouckých závodů. Myslím si, že nás čeká velice dobrý sport, a navíc s velmi atraktivní cenovou dotací. Jen v těchto dvou soutěžích rozdělíme čtvrt milionu korun.“
 
Zájem ze strany jezdců tak byl pochopitelně velmi vysoký. „Do 48 hodin od otevření přihlášek nebylo koně kam ustájovat, rezervováno bylo všech 180 boxů. Startovní limity jsou na čtvrtek a pátek zcela zaplněné, a tak případní zájemci musí čekat, zda se nějaká místa uvolní,“ pokračuje Smrčková.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: S Míšou Smrčkovou o sedlech, o dortech pro koně i práci v ESC Olomouc

 
Olomoučtí pořadatelé se však chystají průběžně i na další akce. Od 26. do 30. srpna v Equine Sport Centru proběhne Světový pohár v parkurovém skákání CSI2*-W a jen týden na to mistrovství České republiky v drezuře. „Máme tak tři highlighty sezony krátce po sobě. Je toho opravdu dost a přípravy jsou náročné, z kanceláře odcházím někdy i v jedenáct večer, ale je to výzva,“ říká Michaela Smrčková. Poslechněte si celý rozhovor s ní prostřednictvím videa televize EquiTV.cz.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE