reklama 11D

Martin Pecka posílí Jockey Club ČR, přebírá post generálního sekretáře

ikonka

Podruhé během několika měsíců se mění obsazení postu generálního sekretáře Jockey Clubu ČR. Klíčové funkce v aparátu dostihové autority se ujímá někdejší ředitel Chuchle Areny Praha Martin Pecka, Sandra Dangová odchází na konci zkušební doby.
12.02.2021 10:42  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
Na post generálního sekretáře Jockey Clubu ČR přichází Martin Pecka. Bývalý ředitel Chuchle Areny Praha nahradí ve funkci Sandru Dangovou, která končí k 15. únoru. Personální změnu ve středu posvětilo hlasování Rady JC ČR. Informaci v pátek dopoledne zveřejnil Jockey Club v tiskové zprávě.
 
"Věřím, že touto změnou začíná v českém dostihovém sportu nová doba. Pan Martin Pecka se výborně orientuje v problematice a je pro Jockey Club ČR velkou posilou. Jeho prvořadým úkolem bude spolupráce na přípravě a realizaci dostihové sezony 2021 a rozvoj činností sekretariátu Jockey Clubu ČR," řekl Josef Bečvář serveru Jezdci.cz.
 
Dangová nastoupila v polovině listopadu poté, co uspěla v loňském výběrovém řízení. Na konci dvouměsíční zkušební doby se však někdejší event managerka rozhodla pro odchod.
 

Čtěte také: Rijád bude výzva, ze Zariyannky mám dobrý pocit, říká Janáčková Koplíková

 
"Prezident Jockey Clubu ČR děkuje paní Dangové za její efektivní působení a naplňování této funkce ve složitém období dokončení dostihové sezony roku 2020, ovlivněné zejména dopady epidemiologických opatření v ČR i prostředí dostihového sportu," uvedl Jockey Club v tiskové zprávě.
 
Martin Pecka se vrací do funkce v dostihovém sportu po čtvrt roce. Do Chuchle Arena Praha nastoupil krátce po příchodu současných majitelů rodiny Vítkových na začátku roku 2018. V roli šéfa pořadatelské společnosti TMM se podílel na rozsáhlé rekonstrukci závodiště a vzniku jezdeckého areálu uvnitř dostihového oválu, díky němuž se do Velké Chuchle po více než půl století vrátily parkury. Předím pracoval třináct let ve funkci jednatele a ředitele areálu Equitana Hotel Resort a angažoval se ve vedení České jezdecké federace.
 
Zároveň zastupoval pražského pořadatele v Radě Jockey Clubu ČR a ve druhé polovině loňského roku také v prezidiu dostihové autority. Funkci v Chuchle Areně Praha opustil po dohodě s vlastníky k 2. listopadu. Řízením společnosti byla pověřena Vladimíra Durčáková, v Radě JC ČR Pecku nahradil Jiří Zlámaný.
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE