reklama 11C

Longines Masters v Paříži za účasti parkurových es

ikonka

První prosincový víkend bude patřit jedné v největších zimních jezdeckých akcí v Evropě. Salon du Cheval de Paris je svátkem koní, při kterém se mimo jiné odehrají pětihvězdové parkurové závody zařazené do seriálu Longines Masters…
27.11.2018 10:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Absolutní parkurová špička míří do Paříže. Od 29. listopadu do 2. prosince tam bude probíhat mítink CSI5* Longines Master. Jeho součástí bude nejen Grand Prix započítaná do série Masters, ale také americko-evropská soutěž Riders Masters Cup. Závodí při něm dvě družstva složená z nejlepších jezdců severní Ameriky a Evropy. 
 
Riders Masters Cup se pojede v sobotu 1. prosince. O den později je na programu Grand Prix. 
 
Soupiska pro závody je plná hvězdných jmen. Díky americko-evropské soutěže dorazí silná sestava ze severní Ameriky. Chybět nebude zlatý olympionik Eric Lamaze (CAN) nebo jezdci z USA Laura Kraut, Mclain Ward či Kent Farrington. 
 
Domácí ekipa zahrnuje řadu výborných jezdců a koní, mezi ty nejlepší patří Kevin Staut, Simon Delestre, Penelope Leprevost nebo Jullien Epaillard. Představí se vítěz Longines Global Champions Tour Ben Maher (GBR) nebo jeho úspěšný krajan Scott Brash. Dalšími TOP jezdci jsou třeba Edwina Tops-Alexander (AUS), Gregory Wathelet (BEL), Daniel Deusser a Christian Ahlmann (GER) nebo Švýcaři Pius Schwizer a Steve Guerdat. 
 

Výsledky z CSI Paříž můžete sledovat ZDE

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Štítky: skokyCSIPaříž
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE