reklama 11C

Koronavirová krize míchá rovněž s termíny Global Champions Tour 2020

ikonka

Sportovní jezdecký svět se pomalu probouzí k životu a s tím souvisí i nezbytné změny ve sportovním kalendáři. Termínovou listinu musela překopat také prestižní skoková série Global Champions Tour, ta by mohla opět zahájit koncem června v Monte Carlu.
13.05.2020 16:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Aktuální celosvětová krize kvůli šíření koronaviru dává mezinárodnímu kalendáři sportovních jezdeckých akcí zabrat a pochopitelně se dotýká rovněž dalšího ročníku skokové série Global Champions Tour. Aktualizovaný kalendář Mezinárodní jezdecké federace zatím napovídá, že rozeběhnout by se měla opět v termínu 25. až 27. června v Monte Carlu, beze změny zůstávají nyní také mítinky v Berlíně (24. - 26. července), Londýně (14. - 16. srpna) a Římě (3. - 6. září).
 
U dalších šesti plánovaných kol bylo nezbytné stanovit nové termíny. A tak Valkensvaard by měl proběhnout ve dnech 13. - 16. srpna, což je současně během dosud nezměněného londýnského kola, týden nato pak Paříž, 10. - 13. září se dění přesune do St. Tropez, Miami bude GCT hostit od 17. do 20. září, Mexiko City od 23. do 27. září Mexiko a Šanghaj od 23. do 25. října.
 
Prague PlayOffs zůstává naplánováno v nezměněném termínu 19. až 22. listopadu.
 
Aktualizovaný kalendář pětihvězdových mezinárodních skokových závodů najdete na tomto odkazu.
 
Foto LGCT/Stefano Grasso



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE