reklama 11B

Linda Portychová: Výhody naší domovské stáje? Čistý box a dobrý trenér

ikonka

Úřadující mistryně České republiky v kategorii jezdců do pětadvaceti let, Linda Portychová má za sebou zatím nejúspěšnější sezonu. Její domovskou stájí je jezdecký areál v Hořovicích, který si nemůže vynachválit. Přinášíme fotogalerii s komentáři.
11.01.2020 06:24  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12D

Devatenáctiletá Linda Portychová prožívala v roce 2019 jeden sportovní úspěch za druhým a tuto sezonu označila za svou dosud nejúspěšnější. Zajímalo nás, jak je se svou domovskou stájí v Hořovicích spokojená.
 
"Podmínky v Hořovicích jsou suprové. Je zde obrovské kolbiště, dvě haly, kolotoč, kruhovka, nic nám tu nechybí," nešetří chválou Linda. "Nejvíce si vážím špičkové péče a toho, že je zde nad koňmi neustálý dohled." Na otázku, co by pro ni bylo nejdůležitějším kritériem při výběru stáje, odpověděla, že především čisté boxy pro koně a kvalitní trenér v místě.
 
Linda Portychová jezdí pět svých koní, ale má možnost sbírat zkušenosti i v sedle dalších. Trénuje pod vedením Aleše Opatrného. O její domovské stáji se více dozvíte z připojené fotogalerie
 
Foto archiv Lindy Portychové




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE