reklama 11D

Koňské nákupy se teď přes e-shop vyplatí. Obchodníci nabízí slevy

ikonka

Ačkoliv obchody s potřebami pro koně mohou mít i při aktuálních mimořádných opatřeních otevřeno, řada prodejců odrazuje zákazníky před návštěvou kamenných prodejen a snaží se je směřovat na e-shop. Lákají je tam např. na 15% slevy či poštovné zdarma.
17.03.2020 22:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 

Equiservis

Slevu 15 % na nákupy přes e-shop (neplatí na zboží ve snížené sazbě DPH) nabízí v těchto dnech mj. společnost Equiservis. Současně při nákupu nad 2000 Kč poskytuje slevu 50 % na poštovné. Všechny tři kamenné prodejny Equiservisu v Rudné u Prahy, v Praze Letňanech a v Brně zůstávají stále otevřené, ale zákazníci by měli návštěvy obchodů omezit na minimum. Zkrácena byla od pondělí 16. března otevírací doba od 9 do 18 hodin.
 

Bukefalos

Také Bukefalos v Olomouci dává svým zákazníkům slevu 15 % při nákupu přes e-shop. Platí na vše kromě krmiva a vitamínových doplňků. Sleva bude uplatněna až při konečné fakturaci, tzn. že ji u objednávky neuvidíte, ale určitě bude odečtena. Kamenná prodejna byla dočasně uzavřena. 
 

Kamír

V rámci opatření proti šíření koronaviru společnost Kamír omezila provoz kamenných prodejen. Do odvolání jsou uzavřená oddělení jezdeckých potřeb a prodej je omezen pouze na krmiva a nutné chovatelské potřeby a pomůcky. Přes e-shop lze objednat vše jako obvykle.
 

Equestrians

Uzavřena byla i nedávno nově otevřená prodejna Equestrians na pražském Smíchově. Na všechny objednávky přes e-shop mají zákazníci poštovné zdarma a připravovány jsou pro ně zajímavé akce. 
 

Jana Horse

Obchod Jana Horse v Karlových Varech je ve středu 18. a čtvrtek 19. března uzavřen. V pátek má mít otevřeno od 10 do 13hodin a v sobotu 21. března bude prodejna uzavřena. O otevírací době pro následující týden bude prodejce informovat v nejbližší době.
 
Jelikož se situace může průběžně měnit, doporučujeme aktuální nabídku prodejců ověřit na jejich internetových stránkách či sociálních sítích.
 
Ilustrační foto archiv společnosti Equiservis



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE