reklama 11C

Equestrians zavádí poštovné zdarma a opatření na prodejně

ikonka

/PR článek/ Prodejna potřeb pro koně a jezdce Equestrians, která se od března nachází na nové adrese v ulici Nádražní 762/32 na pražském Smíchově, není vzhledem k výjimce vlády uzavřena, nicméně i tak se snaží minimalizovat veškerá rizika.
15.03.2020 08:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
„Náš obchod není vzhledem k výjimce vlády uzavřen, nicméně i tak se snažíme minimalizovat veškerá rizika. Bezpečnost a zdraví zákazníků i personálu je pro nás na prvním místě. Prodejnu průběžně dezinfikujeme a zavádíme poštovné zdarma na všechny objednávky,“ uvádí zástupci prodejny Equestrians.
 
„Doporučujeme využít možnost nakoupit si zboží pohodlně z domova přes e-shop, veškeré objednávky skladem odesíláme co nejdříve,“ dodávají.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE