reklama 11D

Kompletní termíny FEI Nations Cupu 2021. Lednové Abú Dhabí zrušeno

ikonka

Celkem sedm kol Evropské divize 1 a tři kola v divizi Severní Ameriky, Střední Ameriky a Karibiku nabídne Longines FEI Nations Cup 2021. Kvalifikace v Abú Dhabí se od 20. do 23. ledna neuskuteční. Finále v Barceloně proběhne od 30. září do 30. října.
09.01.2021 18:07  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Belgičané, Francouzi, Němci, Britové, Irové, Italové, Nizozemci, Norové, Švýcaři a Švédi. Ti všichni se utkají v roce 2021 o body v Evropské divizi 1 Longines FEI Poháru národů. Už je také jasné, kde budou moci bodovat.
 
Ve francouzském La Baule mohou bodovat ve dnech 13. až 16. května týmy Francie, Irska, Itálie, Nizozemí, Švýcarska a Švédska. Od 3. do 6. června se koná další kolo ve švýcarském St. Gallen, kde se utkají o body Francie, Velká Británie, Německo, Nizozemsko, Švýcarsko a Švédsko. 
 
Do polských Sopot se vypraví 17. až 20. června bodovat v Poháru národů Belgie, Francie, Velká Británie, Německo, Itálie a Norsko. Hned následující týden (24. – 27. června) se koná čtvrtý mítink této série v nizozemském Rotterdamu, kde si mohou body připsat Belgie, Francie, Německo, Irsko, Nizozemsko a Norsko.
 

PSALI JSME: Deset týmů v elitní první divizi Poháru národů 2021. Čeká je sedm kol

 
Pátý závod proběhne 15. až 18. července ve švédském Falsterbo. Tam mohou sbírat body Belgie, Německo, Nizozemí, Norsko, Švýcarsko a domácí Švédsko. Předposlední kvalifikace je naplánovaná na 21. až 25. července do britského Hicksteadu. Kromě domácí Velké Británie by tam neměli chybět Belgičané, Irové, Italové a Norové. V irském Dublinu pak od 18. do 22. srpna svedou bitvu o body Němci, Italové, Švýcaři, Švédové a samozřejmě domácí Irové. 
 
Divize Severní Amerika, Střední Amerika a Karibik mají naplánované kvalifikace v mexickém Coapexpan od 17. do 21. února. Přesně o měsíc později přijde na řadu Ocala FL v USA. Do třetice se budou body do Longines FEI Nations Cupu rozdělovat v kanadském Vancouveru od 1. do 6. června. 
 
Střední východ měl naplánovanou pouze jednu zastávku od 20. do 23. ledna v Abú Dhabí, ale tento závod byl zrušen. Tradičním dějištěm finále Poháru národů je španělská Barcelona. Konat se bude od 30. září do 3. října. 
 
Ilustrační foto FEI/Martin Dokoupil



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE