reklama 11B

Kellnerová i Chudyba úspěšní v rámcových soutěžích MET. V GP chybovali

ikonka

Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě má za sebou druhý závodní týden. Nejen v nedělní Grand Prix jsme drželi palce Anně Kellnerové a Bronislavu Chudybovi. Zatímco v hlavní soutěži chybovali, v těch rámcových se jim dařilo lépe.
24.01.2021 17:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V neděli 24. ledna vyvrcholil druhý týden Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě. V Grand Prix výškou překážek 150 centimetrů mělo Slovensko i Česká republika po jednom zástupci. 
 
Bronislav Chudyba s valachem Liston Achterhoek nasbíral celkem 17 trestných bdoů a skončil na konci páté desítky účastníků. Anna Kellnerová se s klisnou Catch Me If You Can Old neubránila dvěma chybám a k osmi trestným bodům přidala ještě jeden za překročení stanoveného času. Ten měl hodnotu 73,91 sekundy a zařadil jí na 31. řádek výsledkové listiny. 
 
V rámcové soutěži do 135 centimetrů startovala Anna Kellnerová s Balguerem, s nímž překonala obě fáze bez trestných bdoů a v čase 30,07 sekundy skončila na dotované 13. příčce. Jen o jednu desetinu horší čas měl Bronislav Chudyba na hřebci Mjanghoj ´s Constantin Z. Čtrnácté pořadí však již bylo mezi „neumístěnými“. 
 
O poznání spokojenější musel být Chudyba po soutěži do 130 centimetrů, jelikož v té s hřebcem Claronem dokončil jako pátý v pořadí.
 
Mediterranean Equestrian Tour 2021 bude pokračovat i v dalších týdnech, kdy by opět na startovních listinách neměli chybět reprezentanti České republiky a Slovenska. V únoru by se dokonce jejich počet měl postupně rozšířit. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE