reklama 11B

Kellnerová byla v Olivě úspěšná. Zahřívací závody bez jediné chyby

ikonka

Anna Kellnerová má za sebou první závodní mítink sezony 2020 v Olivě. I když se doslova jednalo o zahřívací starty, kdy šlo především o to, aby se koně po závodní pauze rozeskákali, v závěru víkendu česká reprezentantka dosáhla na dekorované pozice.
26.01.2020 17:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Česká reprezentantka ve španělské Olivě startovala s valachem Classic a klisnami Catch Me If You Can a Valencia V Z. Ve čtvrtek 23. ledna s dvěma prvně jmenovanými svěřenci dokončila bez chyby, pouze s jedním bodem za překročení času a v podobném duchu se nesly i páteční a sobotní starty na výškách 130 až 135 centimetrů. 
 
I v neděli Anna Kellnerová se svými koňmi absolvovala parkury v tréninkovém tempu, přesto dosáhla na dekorované pozice. S dvanáctiletou Catch Me If You Can Old byla osmá a s o dva roky mladší klisnou Valencií V Z se umístila ve výsledkové listině jen o řádek níže.
 
První etapa Spring Mediterranean Equestrian Tour ve Španělské Olivě bude po dvoudenní přestávce pokračovat třetím závodním týdnem, během něhož jsou vypsané soutěžní kategorie CSIYH*, CSI1* a CSI3*. Skákat se tam bude až do 2. února. Druhý díl MET 2020 poběží opět ve třech týdnech – začíná 11. února a končí 1. března.
 
Foto Kateřina Krpelová / CET




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE