reklama 11A

Kamil Papoušek byl s Great Feelingem šestý v Grand Prix Wr. Neustadtu

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI2* ve Wiener Neustadtu vyvrcholily v neděli 23. srpna Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů. Výborný výkon v ní podal český reprezentant Kamil Papoušek, který v sedle Great Feelinga obsadil šestou příčku.
23.08.2021 18:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Do rozeskakování Grand Prix při CSI2* v rakouském Wiener Neustadtu postoupilo sedm dvojic, vč. jedné české. Kamil Papoušek s Great Feelingem sice bezchybný výkon na zkráceném parkuru nezopakoval a jednou chyboval, přesto mohl být se šestým místem naprosto spokojen. 
 
Vítězství vybojoval německý jezdec Alexandre Müller s klisnou Ohlala před jeho krajankou Jörne Sprehe na klisně Hot Easy. Třetí byl domácí Stefan Eder s hřebcem Dr Scarpo. Pěkný výkon předvedl Slovák Radovan Šillo s Quattro Centem, který základní kurz dokončil bez chyb na překážkách, pouze s jedním trestným bodem za čas a skončil jedenáctý. 
 

Psali jsme: Papoušek ve Wr. Neustadtu úspěšný s mladými koňmi. Vivano Blue druhý

 
Pět bodů stačilo na 14. řádek výsledkové listiny Nikole Bielíkové s Carisonem. Dvě chyby zaznamenal Marek Klus na Largovi, což mu v kombinaci s časem 77,74 sekundy stačilo na 20. pozici. Ostatním Čechům se již příliš nedařilo, ve čtvrté desítce se umístily Mariana Michlíčková s Claire a Nicola Grünthalová s Carefulem Z. Soutěž nedokončili Filip Doležal s Naganem, ani Aleš Opatrný s Carmanem – oba pokračování vzdali. 
 
Foto: poskytl Kamil Papoušek
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE