reklama 11B

Jump and Travel Tour Zduchovice 2019: Druhé kolo s příchutí Francie

ikonka

Jako cestu kolem světa pojal jednotlivé závody pořadatel Jump and Travel Tour 2019, zejména v oblasti poskytovaného cateringu. Celkem čítá celá túra, která se odehrává ve Zduchovicích, šest kol. V sobotu 9. listopadu se bude konat druhé z nich.
05.11.2019 14:49  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Francie, to je země, na kterou se v druhém kole zaměřil pořadatel Jump and Travel Tour. Nerozumíte? Každé z šesti kol, která se odehrávají ve Zduchovicích, je vedle sportu zaměřený také na některou ze zemí, což se promítá zejména v servírovaném cateringu. 
 
První kolo, jež proběhlo 19. a 20. října, nabídlo česko-slovenské zabijačkové hody. Druhý závod je na programu 9. listopadu a organizátor se bude inspirovat ve Francii. Těšit se tak můžete na francouzskou kuchyni a její typické speciality. Součástí sobotního programu bude i ochutnávka francouzských vín a večerní promítání filmu Léto s gentlemanem.
 
Sportovní program je postavený na pěti túrách, v nichž jezdci sbírají body. Jedná se o Pony Tour, Children and Junior Tour, Profi Tour, Amateur Tour a Youngster Tour. Připraveno bude sedm parkurů od ZLP pro pony po kurz s překážkami do 130 centimetrů.
 

Více k akcím ve Zduchovicích najdete ZDE





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE