reklama 11B

ST při úvodním kole Jump & Travel Tour Zduchovice ovládla Wáclavíková

ikonka

O víkendu 19. až 20. října odstartoval nový zduchovický seriál Jump & Travel Tour. Úvodní kolo patřilo Československu a v nejvyšší nedělní soutěži stupně ST* o vlásek utekla Kateřina Wáclavíková Aleši Opatrnému. Dělilo je jen půl desetiny sekundy.
21.10.2019 13:42  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Při třetím říjnovém víkendu byl ve Zduchovicích zahájen nový skokový seriál Jump & Travel Tour, který nabídne v průběhu října až března celkem šest kvalifikačních kol. Každý z mítinků bude zaměřen na jinou zemi a právě tomu bude přizpůsoben i jídelníček. Úvodní kolo věnovali pořadatelé Československu.
 
V rámci Jump & Travel Tour Zduchovice mají účastníci možnost sbírat body v celkem pěti vypsaných žebříčcích, konkrétně Pony, Children&Junior, Amateur, Profi a Youngster Tour.
 
Nejvyšší soutěží úvodního klání bylo nedělní ST*, jehož se účastnilo jedenadvacet jezdeckých dvojic, do rozeskakování se jich však probojovalo pouze šest. Velmi rychlého a bezchybného výkonu dosáhl Aleš Opatrný v sedle Gucciho, o pouhou polovinu desetiny sekundy ho však předjela Kateřina Wáclavíková na koni Zorm a mohla se tak radovat z vítězství. Třetí příčka připadla Přemyslu Adamovi s koněm Cachas.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Podrobná pravidla seriálu Jump & Travel Tour jsou ke stažení ZDE.
 
Foto archiv pořadatele




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE