reklama 11B

Domácí souhrn: Finále v Olomouci a na Hradištku, téčko ve Zduchovicích

ikonka

Konec září přinesl v našich partnerských areálech hned dva finálové víkendy, olomoucké vyvrcholení Moravského skokového šampionátu pony, dětí a juniorů a finále seriálu Champions Tour v Hradištku u Sadské. Mezitím se ve Zduchovicích skákalo až do T*.
30.09.2019 10:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Olomouc hostila na konci září finále Moravského skokového šampionátu

 

O víkendu 28. až 29. září se uskutečnilo poslední šesté kvalifikační kolo a ISUZU Velké finále Moravského skokového šampionátu pony, dětí a juniorů. Jezdci na pony byli navíc rozděleni do čtyř věkových kategorií. Pořadateli tohoto seriálu byli TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm, JK Opava Kateřinky, Hanácký Dvůr Polkovice a závěr se odehrál v Equine Sport Centru v Olomouci.
 
Velké finále v nejmladší pony kategrii Pony Benjamin Tour ovládla Marie Anastázie Hošáková na koni Del Aifr, v Pony Older Tour se dařilo nejvíce Anně Humplíkové v sedle Verdiho, v Pony Junior Tour byla nejlepší Valerie Vysoudilová a IRV Desire a vítězství v kategorii Pony Masters získala Natalie Bečková a Carry.
 
Velké finále dětí na velkých koní se vyvedlo nejvíce Tereze Svěrákové s Commanderem, juniorská túra patřila Martině Horákové v sedle valacha Botticelli.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Jan Andrash
 

Finále Top Ten Cupu Champions Tour v Hradištku ovládla Kateřina Málková

 

Další finálový víkend se odehrál také v Hradištku u Sadské. Jezdecké dvojice se utkaly v závěru seriálu Champions Tour, a to ve čtyřech kategoriích. Finále šampionátu jezdců kategorie 40+ ovládl Pavel Jarolím a Elias-S, z juniorů se nejlépe vedlo Adéle Bártové v sedle Fariny. Finále šampionátu jezdců kategorie U25 vyhrála Petra Pařenicová s koněm Guiseppe a finále Top Ten Cupu, které se jelo jako dvouhvězdové ST, patřilo Kateřině Málkové na koni G-Bugatti Dwerse Hagen.
 
Přehled všech výsledků je ke stažení ZDE.
 

Zduchovické téčko zajela jako jediná s nulou Michaela Refková

 

Do Zduchovic se na konci září sjeli účastníci třídenního Z-Jumping festivalu a pořadatelé během tohoto mítinku odbavili denně v průměru stovku startů. Základní kolo sobotního ST** zajela bezchybně pouze Aneta Paličková v sedle koně Conwal, stala se tedy jeho vítězkou i bez rozeskakování. Podobný průběh mělo i nedělní T*, zde dojela základ s nulou pouze Michaela Refková a Grace.
 
Výsledky z těchto závodů ke stažení na TOMTO ODKAZU.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE