reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 51 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 51. týden roku 2018. Předvánoční období se tradičně ponese hlavně v duchu závodů Světového poháru v Londýně, kde se představí několik disciplín.
17.12.2018 17:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

V londýnské hale Olympia se během sedmi soutěžních dní představí jezdci v drezurním Světovém poháru. Svoje úlohy pojedou 17. a 18. prosince. Od 19. prosince se začne skákat na úrovni CSI5*W, přičemž hlavní soutěž World Cupu je na programu v neděli.
 
Třetí disciplínou, která nebude v Londýně chybět je spřežení. Jejich klání bodované do Světového poháru je naplánované na 21. a 22. prosince.
 
V České republice se v druhé polovině prosince nezávodí. Pokud však chcete zažít kulturní akci, zamiřte do Kladrub na Labem do Národního hřebčína na vánoční koncert nebo na galavečer Severomoravské oblasti, který se koná 21. prosince v Novém Jičíně.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE