reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 50 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 50. týden roku 2018. Tento týden se ponese zejména v duchu Global Champions PlayOffs v Praze. Jde o závody, které nemají ve světovém kalendáři srovnání.
10.12.2018 11:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Blíží se Global Champions PlayOffs, a jakoby se zastavily další jezdecké akce v Evropě. Světové poháry mají v týdnu číslo 50 přestávku. Nejlepší jezdci a koně totiž míří do České republiky. Skákat se bude od 13. do 16. prosince. Programu a výsledkům se budeme podrobně věnovat.
 
Ve dnech 13. až 16. prosince se představí na CSI v Lieru v Belgii česká jezdkyně Emma de Moussac. V tomto víkendu se jedná o jediný mezinárodní výjezd české reprezentace. 
 
Někteří pozvaní skokani budou závodit při dvouhvězdovém CSI v Praze, Anna Kellnerová a Aleš Opatrný jsou součástí týmu Prague Lions a čeká je CSI5*.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE