reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 48 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 48. týden roku 2018. Světový pohár spřežení bude pokračovat ve Stockholmu. Odstartuje také voltižní World Cup a česká reprezentace míří na závody do zahraničí.
26.11.2018 12:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Světový pohár čtyřspřeží bude pokračovat dalším kolem, které hostí Stockholm. Odstartuje také voltižní Světový pohár, jenž se bude konat v rámci mítinku Salon du Cheval de Paris. Tam se také bude skákat při Longines Masters, které láká největší parkurové hvězdy světa.
 
Jezdci z České republiky zamíří do hal do zahraničí. Na CSI do Poznaně jede Sára Vingrálková a Zuzana Zelinková. Ty nastoupí do čtyřhvězdové úrovně. V CSI1* se představí Pavel Holešovský. 
 
Početná ekipa bezmála dvacítky jezdců jede na CSI do Kreuthu, kde se zúčastní soutěží s dvěma hvězdami i soutěží pro mladé koně CSIYH. 
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE