reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 49 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 49. týden roku 2018. Pokračovat budou všechny čtyři série Světového poháru, tedy skoky, spřežení, voltiž i drezura. Také čeští jezdci se představí v zahraničí.
03.12.2018 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Světový pohár Západoevropské ligy ve skákání bude pokračovat při CSI5* ve španělské La Coruni. Pětihvězdové parkury vyrostou také v ženevské hale při Rolex Masters.
 
V Ženevě se také pojede další kolo vozatajského Světového poháru. Drezurní a voltižní jezdci se sejdou v Salzburku k pokračování World Cupu. 
 
Čeští reprezentanti míří rovněž do Rakouska. Při mítinku v Salzburku se bude totiž také skákat, na start CSI4* se chystá Anna Kellnerová, Alena Gasperl a Emma de Moussac. Ta pojede i dvě hvězdy spolu s Kateřinou Kučerovou a Charlottou de Moussac. Dále budou závodit Sofie a Laura Najmanovy v soutěžích juniorů resp. dětí. Do amatérské rundy byly pozvány Kateřina Tomanová a Miroslava Šťovíčková.
 
Ve španělské Santa Susaně zúčastní závodů CEI Lucie Korytáková.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE