reklama 11D

Jaroslav Marvan s Markou se stali mistry ČR 2021 chladnokrevných koní

ikonka

Mistrovství České republiky v kompletní soutěži chladnokrevných koní jednospřeží proběhlo v sobotu 2. října na závodišti Bahňák v Tlumačově. Vítězství vybojoval Jaroslav Marvan s Markou, jemuž vyšla nejlépe formanská jízda.
02.10.2021 21:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
Z dvanácti kočí se v mistrovské soutěži chladnokrevných koní jednospřeží, která se skládá z vozatajského parkuru, ovladatelnosti v kládě a těžkého tahu, dařilo nejvíce Jaroslavu Marvanovi s Markou. 
 
Tato dvojice vyhrála v sobotu 2. října formanskou jízdu, v ovladatelnosti s kládou byla druhá a v těžkém tahu čtvrtá, což v součtu znamenalo zisk pouhých sedmi bodů a celkové prvenství.
 
Z druhého místa se radoval Michal Bančík s Nickem. Ten byl třetí jak ve formanské jízdě, tak v ovladatelnosti s kládou. Při těžkém tahu byl pátý a zapsal tedy 11 bodů. Nejlepším účastníkem v ovladatelnosti byl Jan Francisty mladší, který startoval s Dodem. První zkoušku absolvoval jako šestý v pořadí a poslední jako sedmý a při sečtení všech třech částí měl 14 bodů. 
 
Dílčí prvenství zaznamenal ještě Miroslav Šuhaj s Borgisem, a to v těžkém tahu. Kompletní soutěž však dokončil až jako pátý za čtvrtým Davidem Janošem s Brysem.
 
V neděli šampionát chladnokrevných koní pokračuj na závodišti Zemského hřebčince Tlumačov soutěžemi dvojspřeží. Program začíná v 9:00 hodin dopoledne.
 
Foto a video: Karel Rozboud
Zdroj: EquiTV
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE