reklama 11A

Devadesátka EquiTV k sezoně 2019 ve Velké Chuchli

ikonka

V úterý 20. listopadu se v Praze konala tisková konference, při níž byly představeny plány závodiště ve Velké Chuchli na sezonu 2019. Po dlouhých desetiletích se na závodiště vrátí parkury. To není vše! Podívejte se na souhrnnou Devadesátku EquiTV.
22.11.2018 14:56  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV SLEDUJTE V TOMTO ODKAZU

Na závodiště v pražské Velké Chuchli se od roku 2019 vrátí po dlouhých desetiletích parkurové skákání a stane se tak multifunkčním areálem jezdeckého sportu. Jak zástupci závodiště prozradili, dostihová sezona 2019 nabídne čtrnáct dostihových dní a bude jednou z nejdelších sezon posledních let. Kalendářně potrvá sedm měsíců a dva dny, odstartuje 7. dubna a skončí 9. listopadu. Vrcholy chuchelského kalendáře budou 22. června České derby a 28. září Evropský pohár žokejů. 

Ve sportovním kalendáři České jezdecké federace jsou nyní evidovány celkem 4 termíny, ve kterých proběhnou první jezdecké závody. Vzhledem k tomu, že se jedná o naprostou novinku, a protože je nutné zachovat soulad mezi jednotlivými sportovními disciplínami „koňských“ sportů, padla volba na měsíce květen, červen, srpen a říjen. Tyto závody budou koncipovány pro rok 2019 každý samostatně, se svým vlastním sportovním i doprovodným programem v rozsahu národních jezdeckých závodů. 

Jak prozradil ředitel závodiště Martin Pecka, novinek, na které se sportovci i návštěvníci mohou těšit, však příští rok bude podstatně více.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE